TROUT ROE, PREMIUM (PASTRAV) 200g
90 RON
TVA inclus
45 RON / 100 gr
Greutate: 200gr
Cod produs: TR200
Producator: Sudrablins
- Descriere
- Comentarii (0)
-
Icrele de pastrav argintiu sunt cultivate în Marea Nordului în largul coastei Danemarcei. Fermele piscicole sunt situate în ape deschise cu curenți puternici. Prin urmare, pentru a obține icre de păstrăv de cea mai bună calitate, este asigurat un flux continuu și puternic de apă de mare, care este o conditie pentru a obtine icre de calitate . Icrele de păstrăv au dimensiuni mai mici (2-3 mm) în comparație cu icrele somonului și sunt, de asemenea, mai crocante, deoarece coaja bobului de icre este mai dură. Culoarea icrelor de păstrăv tinde să varieze de la galben la portocaliu strălucitor și are un gust ușor sărat, care are un gust de pește mai puțin pronunțat în comparație cu icre de somon. La fel ca alte icre de pește, icrele de păstrăv este bogat în substanțe nutritive valoroase, fiind nu numai o adevărată delicatesă, ci și un aliment important pentru cei care susțin o dietă sănătoasă. Icrele de păstrăv sunt o sursă excelentă de vitamina D naturală, care este responsabilă pentru structura normală a oaselor, dinților și mușchilor din corpul uman. Acizii grași Omega 3 valoroși găsiți în mod natural în icre de păstrăv sunt, de asemenea, importanți pentru întărirea sistemului imunitar . Icrele de păstrăv sunt bogate în vitamina B12, care este unul dintre cele mai importante oligoelement. La fel de important este de menționat că valoarea nutrițională a acestor ouă este îmbogățită și de minerale precum magneziu, fier și calciu, făcând din icrele de păstrăv un aliment unic și foarte valoros. Icrele de păstrăv arată și au un gust grozav, așa că pot fi folosite atât ca decor frumos pentru gustări cu șampanie, cât și ca supliment la salate, se pot servi si pe pâinea proaspăt coaptă cu brânză proaspătă, așa că vă recomandăm să le savurați în toate varianele posibile.
Ingrediente:
Icre de pastrav argintiu (lat. Oncorhynchus mykis) sare, conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.Regiunea de captura: sunt cultivate în Marea Nordului în largul coastei Danemarcei
Depozitare: A se pastra la temperatura de 0C -+6C, dupa deschidere, se consuma in maxim 5 zile. Termen valabilitate vezi pe ambalaj.Valoare energetica 100g 758kj/181kcal
Grasimi:........................................... 7.1g
din care grasimi saturate:.... 1.82g
Carbohidrati:........................................2.7g
inclusiv zaharuri:......................0g
Fibra:...................................................0g
Proteine..........................................25.3g
Sare...................................................3.7g
-