Oua umplute cu icre de somon

Oua umplute caviar de somon este un fel de mancare exclusivista, care nu numai că arată impresionant ca si aperitiv, dar de asemenea va imbogati orice masa de sarbatoare  cu familia și prietenii.

Rețetă pentru 4 porții 

Ingrediente:

4 oua

28 de grame caviar de somon

20 grame de unt

2 lingurite de suc de lamaie 

4 felii de lamaie 

4 felii de pâine albă 

salata verde

Mod preparare:

Fierbeti  ouale in coaja pana se intaresc, curatite-le de coaja  și tăiatile  în jumătate. Pe jumatatile de oua taiate intindeti un strat de caviar. Spălați și uscați foile de salata verde si  presarati-le  cu suc de lamaie.Prajiti  pâine  în toaster, raciti-le  și ungeti-le cu unt. Pe fiecare felie de pâine, puneți o frunză de salată și două jumătăți de ouă.

Pentru  decor folositi  felii de lamaie.

Pofta buna.