Oua umplute caviar de somon este un fel de mancare exclusivista, care nu numai că arată impresionant ca si aperitiv, dar de asemenea va imbogati orice masa de sarbatoare cu familia și prietenii.
Rețetă pentru 4 porții
Ingrediente:
4 oua
28 de grame caviar de somon
20 grame de unt
2 lingurite de suc de lamaie
4 felii de lamaie
4 felii de pâine albă
salata verde
Mod preparare:
Fierbeti ouale in coaja pana se intaresc, curatite-le de coaja și tăiatile în jumătate. Pe jumatatile de oua taiate intindeti un strat de caviar. Spălați și uscați foile de salata verde si presarati-le cu suc de lamaie.Prajiti pâine în toaster, raciti-le și ungeti-le cu unt. Pe fiecare felie de pâine, puneți o frunză de salată și două jumătăți de ouă.
Pentru decor folositi felii de lamaie.
Pofta buna.